Ett spabad i hemmet

Med ett spabad hemma kan du bada året om oavsett vilken temperatur det är ute. Viskan Spa Center i Västerås är Sveriges enda tillverkare av spabad, vilket betyder att de anpassar sina spabad till svenska förhållanden. Funktionerna passar ett svenskt klimat vilket till exempel innebär att spabaden är så pass djupa att vattnet även täcker axlarna. Genom tekniska finesser är det också lätt att hålla rent i spabadet.

Fördelar med spabad

Ett spabad utomhus kan ge en extra guldkant i tillvaron och bli en samlingsplats för familj och vänner. Det är perfekt att efter en lång dag lägga sig i spabadet så att kroppen slappnar av och du blir mer rofylld. Ett varmt bad minskar stress samt att blodflödet i kroppen ökar när vi badar i varmt vatten. Ett spabad är alltså mycket positivt för din hälsa.

Att välja modell

Viskan Spa Center har 15 olika modeller att välja mellan, där du kan anpassa spafunktion, färg och storlek efter egen smak. Du kan välja bland modeller som rymmer hela familjen eller de som är anpassade för par. Tänk också på att vårda ditt spa genom att använda desinfektionsmedel, med eller utan klor. Även vattnets pH-värde måste hålla rätt balans och du kan även komplettera med filter som måste bytas med jämna mellanrum.

Redovisning för egenföretagare

Som egenföretagare måste du enligt lag ha koll på din bokföring, momsrapporter, bokslut och liknande. För att allting ska gå rätt till kan det vara en bra idé att anlita en redovisningsbyrå. Om du och ditt företag finns i Malmö kan det vara en bra idé att hitta hjälp lokalt.

Varför anlita en redovisningsbyrå som egenföretagare?

Som egenföretagare kan du ha mer eller mindre redovisning att göra, beroende på hur stort ditt företag är. Du som innehavare av företaget är skyldig att all redovisning går rätt till och det kan ofta vara svårt att hålla koll på alla lagar och regler. En redovisningsbyrå har koll på detta och du kan lägga tid på din expertis.

Vad behöver du redovisa?

Det som tar mest tid och som kommer att behöva ska ofta är den löpande bokföringen. Varje försäljning eller inköp måste redovisas, har du många sådana blir det en hel del verifikat som måste redovisas. Du kommer också att behöva göra momsdeklarationer, bokslut och inkomstdeklarationer som exempel och dessa kan vara kluriga att förstå sig på.