Ett spabad i hemmet

Med ett spabad hemma kan du bada året om oavsett vilken temperatur det är ute. Viskan Spa Center i Västerås är Sveriges enda tillverkare av spabad, vilket betyder att de anpassar sina spabad till svenska förhållanden. Funktionerna passar ett svenskt klimat vilket till exempel innebär att spabaden är så pass djupa att vattnet även täcker axlarna. Genom tekniska finesser är det också lätt att hålla rent i spabadet.

Fördelar med spabad

Ett spabad utomhus kan ge en extra guldkant i tillvaron och bli en samlingsplats för familj och vänner. Det är perfekt att efter en lång dag lägga sig i spabadet så att kroppen slappnar av och du blir mer rofylld. Ett varmt bad minskar stress samt att blodflödet i kroppen ökar när vi badar i varmt vatten. Ett spabad är alltså mycket positivt för din hälsa.

Att välja modell

Viskan Spa Center har 15 olika modeller att välja mellan, där du kan anpassa spafunktion, färg och storlek efter egen smak. Du kan välja bland modeller som rymmer hela familjen eller de som är anpassade för par. Tänk också på att vårda ditt spa genom att använda desinfektionsmedel, med eller utan klor. Även vattnets pH-värde måste hålla rätt balans och du kan även komplettera med filter som måste bytas med jämna mellanrum.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *