Hopfällbara bord

Med ett fällbart bord kan du enkelt duka upp för fest eller möte vid behov. Du behöver inte ha ett helt rum möblerat utan att det används, istället kan du plocka fram möblerna när det är dags för användning. Med ett hopfällbart bord kan du enkelt fälla ihop det och förvara i förråd eller dylikt mellan användningarna, vilket besparar dig gott om plats som kan användas till annat.

Välj bord utifrån dina behov

Det är dina behov som avgör vilken typ av hopfällbart bord du ska välja. Det finns små ståbord som är perfekt vid mingel och evenemang. Med ett eller flera större, rektangulära bord kan du istället enkelt sätta upp till långbord, bord i u-form eller separata bord runtom i rummet. Det finns även runda, hopfällbara bord som ni kan möblera med, perfekt för trevliga konversationer mellan besökarna.

Fördelar med hopfällbara bord

Hopfällbara bord har många fördelar, den allra största är förstås platsbesparingen. Det kan ibland kännas jobbigt att anordna fest eller konferens på grund av platsen, men med bord som kan fällas ihop kan du enkelt sätta undan och ta fram dem vid behov. Många av borden blir väldigt små i hopfällt format och kan därför förvaras i ett litet förråd utan problem. Dessutom möjliggör de en flexibel möblering.