Solstolar

Rätt möbler för sommaren

En sommar i Sverige är ett svårplanerat projekt. Med ett klimat som bjuder på sol i två dagar och regn i fyra veckor försöker vi njuta av solen så mycket som det bara går. Varför inte göra det på bästa sätt?

Brassestol

Ett väldigt etablerat smeknamn för den klassiska och portabla solstolen är brassestol. Du hittar den i alla Sveriges städer och den är ett fantastiskt alternativ när du ska bege dig mot stranden eller grilla i parken. Älskad av alla, från studenter till pensionärer, har den alltid varit en trotjänare åt det svenska folket. Brassestolar brukar vara billiga och lätta att få tag på, tilltalande egenskaper för många.

Solsäng

För soldyrkaren som tycker att lyx och avkoppling går hand i hand har solsängen alltid varit en vapendragare man kan lita på. För de som bor i hus eller lägenhet med större balkong är den en fantastisk möbel att inreda sin uteplats med.

Däckstol

Är du den personen som bara nöjer dig med det bästa är det däckstolen du är ute efter. Denna möbel är ofta tillverkad av trä. Prislappen har en tendens att vara lite högre, men ofta med en hög kvalitet som följd. Däckstolen är visserligen mer lämplig för balkongen eller uteplatsen än stranden, men den kommer att tjäna dig väl i många år.

Glöm inte dynan!

Innehar du en äldre modell av solstol eller solsäng och tycker det är för dyrt att köpa en ny? Eller känns det onödigt att kasta bort en bra solstol när den bara behöver ett litet lyft? Då kan en ny solstolsdyna vara det du söker efter. På senaste tiden har de mer bekväma solstolarna ökat kraftigt i pris. Därför kan en dyna göra susen om du vill piffa till din gamla möbel utan att betala en förmögenhet.